Ga ook jouw koopwoning verhuren

koopwoning verhuren

Wil jij jouw koopwoning verhuren, ga dan eens in gesprek met Home for life. Voor een tijd terug moest mijn man voor een tijd naar het buitenland. Dit kon wel wel een paar maanden tot zeker een paar jaar duren, voordat hij weer terug zal komen. Dit was voor ons een geweldige kans om Nederland even gedag te zeggen en naar een ander land te verhuizen. Omdat het allemaal op zeer korte termijn moest plaats vinden, leek ons het een goed idee om een tijdelijke bewoner voor onze huidige woning te zoeken.  koopwoning verhuren

Wij gaan onze koopwoning verhuren

Same met een medewerker van Home for life zijn wij in gesprek gegaan. Hier hoorden wij alles over de mogelijkheden om onze koopwoning te verhuren. Voordeel is dat wij dan niet met dubbele kosten blijven zitten. Ook is het mogelijk om een termijn aan deze verhuur periode vast te leggen. Dit voorkomt dat wij dakloos worden, zodra wij weer naar Nederland terug komen. 

Ben jij ook op zoek naar de mogelijkheden die die dit bedrijf te bieden heeft, neem dan contact met hun op. Het is hier ook mogelijk om op zoek te gaan naar een huurwoning. Op de website staan verschillende huizen.