Een complete compacte keuken voor in je vakantiewoning

kleine_keuken

Wanneer je op zoek bent naar een mini keuken voor de vakantiewoning, garage, schuur of berging dan is deze keuken compact maar compleet en van alle gemakken voorzien. Ook wanneer je een kleine keuken hebt en je wilt toch alles kunnen doen zoals in een grote keuken, compleet met boven en onderkastjes om al je potten en pannen in op te bergen. Eenvoudig kun je er apparatuur bij plaatsen.

Mini keuken

Geen slopen en breken bij het plaatsen van de keuken

Aan de achterzijde van keuken is een opening gemaakt voor de kabels en stekkers wanneer je de keuken aan het plaatsen bent, zo hoef je niet te breken en te slopen om de leidingen weg te werken in de muur. De mini keuken is een slimme, effectieve oplossing om toch in een kleine ruimte te kunnen koken en af te wassen. De keuken is beschikbaar in twee maten: 80 cm breed en 120 cm breed.

Keuken wordt geleverd inclusief spoelbak en aanrechtblad

Keuken

Wanneer je deze compacte keuken besteld wordt deze geleverd inclusief spoelbak en aanrechtblad. Je hebt een complete keuken waar je direct mee aan het werk kunt. Hangkastjes om je producten of glazen in op te bergen, de spoelbak is van metaal en is eenvoudig te monteren. De sifon om de spoelbak aan te sluiten krijg je gratis bij de keuken. Zo weet je zeker dat de keuken compleet is.

Eenvoudig plaatsen van de mini keuken

Met de handleiding die eenvoudig is te lezen zal het plaatsen van de keuken een koud kunstje zijn. Ook de spoelbak is eenvoudig te bevestigen met schroeven en kit. De mini keuken voldoet aan alle regels en normen die de EU heeft opgesteld. Zo heb je niet alleen een compacte complete keuken, maar ook één die veilig is.