4 redenen waarom u vloerverwarming zou moeten overwegen

Of je nu een nieuwe huiseigenaar bent die zijn droomhuis wilt laten bouwen of al een tijdje mogelijkheden zoekt voor het besparen op de kosten; Wij, van Triple A Verwarming, hebben de beste redenen voor het infrezen van een vloerverwarming voor u samengevat.

Gelijkmatige omgevingswarmte

Vloerverwarming is een geweldige verwarmingsoptie voor in huis, omdat het precies de juiste hoeveelheid omgevingstemperatuur kan bieden. Een vloerverwarming kan in kleinere of grotere ruimtes de perfecte verwarmingsoplossing zijn. Vloerverwarming zal uw huis voorzien van veiligere en onzichtbare stralingswarmte die gelijkmatig is, zonder enige lawaai en stof. Het is een zachte verwarmingsoptie die de optimale binnenomgeving zal creëren, passend bij uw comfort.

Energiezuinig

De manier waarop vloerverwarming werkt, is dat het de oppervlakken (en vervolgens de lucht) in de kamer verwarmt. Omdat de vloerverwarming het warmteverlies in de kamer verminderd, voelen bewoners zich prettiger bij kamertemperaturen die in feite een paar graden lager zijn dan bij andere verwarmingsmethoden, wat uiteindelijk de verwarmingskosten kan verlagen.

Kiest u voor hydronische verwarming in plaats van elektrisch, dan bespaart u nog meer geld op energie voor grote vloeroppervlakken. Deze systemen verminderen het brandstofverbruik in vergelijking met traditionele verwarmingsmethoden, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. U bespaart niet alleen uw portemonnee, maar u verkleint ook uw ecologische voetafdruk. Sommige klanten zeggen zelfs dat hun energierekening met een derde is verlaagd.

Uit het oog

Als u een nieuw huis bouwt, overweegt u misschien enkele van de nieuwste trends op het gebied van minimalisme en eigentijdse inrichting en architectuur. Daarom zou het goed van pas komen als een verwarmingssysteem uit het zicht is. Door de leidingen of kabels onder de vloeren aan te brengen, hoef je geen concessies te doen aan de uitstraling van je ruimte of de plaatsing van je meubels.

Of je nu een tapijt of houten vloer hebt, je kunt er gemakkelijk verwarmingsmatten onder leggen om een ​​elegante en comfortabele verwarmde omgeving te creëren.

Veiliger verwarmen

Geforceerde luchtverwarming verspreidt stof en ziektekiemen, terwijl vloerverwarming de lucht bijna onmerkbaar laat circuleren. Het is een betere voor mensen die last hebben van allergieën. Als je kleine kinderen hebt, hoef je je bovendien geen zorgen te maken dat ze hun kleine vingers in gevaarlijke gaten of op hete oppervlakken steken.