Maatwerk sauna voor bij onze nieuwe woning

maatwerk sauna

maatwerk sauna Voor bij ons nieuwe huis hebben mijn man en ik een maatwerk sauna aangeschaft. Wij gingen al heel erg vaak naar de spa, maar dat is toch minder prettig. Je moet dan van tevoren bedenken wanneer je gaat en er een hele dag voor uittrekken. Wanneer je dit gewoon thuis hebt, kun je ook gewoon ’s avonds laat nog even snel erin stappen. Dit idee hebben wij opgedaan bij vrienden van ons, die dit in hun garage hebben ingebouwd. Regelmatig zaten zij daarin en het beviel ze ongelofelijk goed. Om die reden zijn wij zelf ook gaan zoeken naar zoiets voor onszelf.

Een super mooie maatwerk sauna

Voor onze maatwerk sauna zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij Bodyfit Saunabouw. Toen wij de eerste keer op hun website kwamen, zagen wij direct heel veel dingen die wij erg mooi vonden. Het fijne is wel dat zij speciaal voor jou een ontwerp maken en eigenlijk dus alles mogelijk is. Wij hebben de ruimtes goed opgemeten en dit doorgegeven aan hen. De tekening die wij terugkregen was nog mooier dan ik zelf ooit had kunnen bedenken. Na een paar kleine aanpassingen was het helemaal naar onze wens en hebben wij akkoord op de bouw gegeven.

maatwerk sauna

Ultieme ontspanning

Inmiddels is onze maatwerk sauna helemaal af en wonen wij alweer een tijdje in onze nieuwe villa. Het bevalt allemaal erg goed en wij maken er nog meer gebruik van dan ik vooraf had bedacht. Dit vind ik zelf alleen maar positief, want dat betekent dat het een erg goede aankoop is geweest. Nu zitten wij er ook nog aan te denken om een zwembad in te laten bouwen en het fijne is dat dit bedrijf dit ook voor ons kan doen. Wij zijn erg tevreden en kunnen hen dan ook zeker aan je aanraden als je ook een wellness bij je thuis wilt.