Wandlamp buiten

Met een wandlamp buiten zorg je voor extra verlichting rondom je woning of een ander pand dat je bezit. Een wandlamp buiten kan allerlei vormen en kleuren aannemen. Het is maar net wat er bij jou en jouw stijl past. Of wat je nodig hebt. Je vindt op deze website een ruim aanbod aan wandlampen voor buiten om uit te kiezen. Wie vandaag voor meer dan € 50 euro aan verlichting bestelt, heeft morgen zijn of haar pakket al in huis. En je zit sneller aan die € 50 voor verlichting dan je zou denken.

Moet tegen regen kunnen

Een wandlamp buiten hangt natuurlijk vaak in de regen, zeker in Nederland. Daarom is het belangrijk om te letten op de IP waarde van de lampen die je bestelt. Er zijn bij deze site drie verschillende IP waardes voor een wandlamp buiten te vinden. De laagste is de IP44. Deze kan tegen spatwater, maar niet zo goed tegen een flinke regenbui. De IP54 is iets beter, die is naast spatwaterdicht namelijk ook stofvrij. Voor zekerheid voor je wandlamp buiten, kies je een IP65. Deze is spuitwaterdicht en dus bestand tegen een goede regenbui.

Kleur van het licht, sensor en zonne-energie

Dan kun je nog kiezen hoe fel het licht van de wandlamp buiten moet zijn. De meeste lampen hebben met 3000K een warm en natuurlijk ogende kleur licht. Een aantal wandlampen voor buiten hebben 4000K, wat vergelijkbaar is met natuurlijk daglicht. Daarnaast kun je nog kiezen voor speciale lampen, bijvoorbeeld een wandlamp buiten die werkt op zonne-energie of met een bewegingssensor. Je kunt het gehele aanbod hier bekijken en bestellen.