Kantoorplanten maken het werk een stuk aangenamer

De kantoren zijn weer open, de 1,5 meter is weer uit de anderhalvemetermaatschappij en we gaan dus, massaal, weer allemaal naar kantoor. Nu is dat voor veel mensen iets waar ze lange tijd naar hebben uitgekeken, voor andere mensen is het iets waar ze al lange tijd tegenop zien. En dat is niet voor niets. Deze mensen hebben thuis een eigen kantoor, compleet met kantoorplanten, ingericht. En daar moet je dan ineens afscheid van nemen. Dat valt niet mee voor jou, maar je kantoorplanten hebben het er helemaal moeilijk mee. Die staan straks weg te kwijnen en niemand die meer tegen ze praat. Je kunt er dan misschien beter voor kiezen om je kantoorplanten mee te nemen naar kantoor. Dan zijn zij niet zo alleen en kun jij beter acclimatiseren.

Kantoorplanten zijn nu eenmaal geen kluizenaars

Over het algemeen hoeven kantoorplanten echt niet veel water of ander onderhoud, maar ze bloeien op op het moment dat jij regelmatig tegen ze praat. Het maakt ze dan ook niet uit wat je tegen ze zegt. Ze vertellen in ieder geval nooit iets door. Wil je even verbaal los op je collega? Doe dat dan tegen je kantoorplanten. Dat lucht op en brengt jou niet in de problemen. Ook je planten in huis kunnen wel tegen een stootje.

Sta jij graag in het middelpunt van de belangstelling, ook thuis?

Dan kun je het natuurlijk niet gebruiken dat je een kamerplant aanschaft die ook die rol opeist. Kies dan voor een grote kamerplant schaduw, die kan het prima handelen als jij in de spotlight staat en hij net daarnaast. Natuurlijk moet je ook voor deze plant goed zorgen. Maar je hoeft 'm niet te bemoederen. Af en toe een scheutje water en wat plantenvoedsel is meer dan genoeg. Oh. En een mooie pot natuurlijk. Maar da's dan weer meer voor jou dan voor hem.

Koop je pot direct bij de plant

Als je wel planten wilt én potten, maar je geen zin hebt om naar een tuincentrum of andere winkel te gaan, dan kun je deze beide zaken prima online bestellen. Het wordt je zelfs extra gemakkelijk gemaakt. Bij iedere plant die jij selecteert wordt direct aangegeven welke potten erbij passen. Jij hoeft alleen de kleur van de pot nog maar te bepalen. Kies een kleur die mooi in je interieur past of juist een pot die contrasteert met de rest van je interieur. De plant die je koopt kan het werkelijk niets schelen voor welke pot je kiest.