Glazenwasser Rotterdam kan ik aan iedereen aanraden

glazenwasser Rotterdam

Laatst heb ik een glazenwasser Rotterdam ingehuurd en ik ben heel erg tevreden over hen. De ramen van mijn huis en mijn huis dat ik verhuur moesten echt al een hele tijd gedaan worden. Steeds vond ik er geen tijd voor en ging er weer een poos overheen. Nu de lente is aangebroken en de zon elke dag lekkers schijnt, moest ik van mezelf echt stappen ondernemen. Aangezien ik een in vrij hoog huis woon, kan ik zelf niet bij de bovenste ramen op een veilige manier. Ook mijn tweede huis die ik verhuur aan studenten heeft vier verdiepen en is daarom ook te hoog.

Glazen

Glazenwasser Rotterdam werkt veilig

Zelf vind ik veiligheid heel erg belangrijk en zo kwam ik bij glazenwasser Rotterdam terecht. Zij hebben al heel erg lang ervaring en beschikken over de juiste materialen. Samen met hen besprak ik de beste manier om alles te wassen. Het bedrijf heeft een eigen hoogwerker dus die kwam heel goed van pas tijdens deze klus. Ook hebben zij een speciaal spoelsysteem waardoor een geen kringen of strepen op het raam ontstaan door regenwater. Dat zou natuurlijk erg zonde zijn als dat gebeurde nadat ik de ramen net had laten wassen.

Glazen

Fijne samenwerking

Het bedrijf is door een vader en zoon gerund. De samenwerking is echt heel erg fijn. Alle medewerkers zijn heel erg vriendelijk en denken goed met jou mee. Zij zullen er alles aan doen om jouw ramen zo goed mogelijk schoon te maken. Het bedrijf vertelde mij ook dat zij dakgoten, terrassen en gevels konden schoonmaken. Aangezien de dakgoot van mijn twee huizen aardig vol lag met bladeren van de afgelopen herfst en winter, leek het mij ook wel verstandig om die te laten schoonmaken. Ik ben zeer blij met het resultaat en raad dit bedrijf aan iedereen aan.